Πληροφορίες

Αθλητικός Σύλλογος με άθλημα τον στίβο

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Αργυρό μετάλλιο στα 4Χ80 και τριπλη συμμετοχή στον τελικό του μήκους στο Ναυπλιο

Η ομάδα 4Χ80μ στο β'αθρο (Αλεξιάννα Πάνου-Λεονόρα Τζίκα-Βασιλική Ταχταρά-Ελίνα Μπουτζού) και ο Πρόεδρος Σπύρος Καλοζούμης


Την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο πήραν οι παγκορασίδες του ΑΟ Μεγάρων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄που διεξάχθηκε  στο Ναυπλιο.

Ο Σπύρος Τσούτσουρας με τις αθλήτριές του
Η ομάδα του ΑΟ Μεγάρων αποτελούμενη από τις Αλεξιάννα Πάνου, Λεονόρα Τζίκα, Βασιλική Ταχταρά και Ελίνα Μπουτζού με επίδοση 41.70 αναδείχθηκαν δεύτερες Πανελληνιονίκες  πίσω μόνο από την ομάδα των Σερρών.



Στο άλμα σε μήκος παγκορασίδων ο ΑΟ Μεγάρων είχε τριπλή συμμετοχή στον τελικό (53 κοπέλες από την Ελλάδα συμμετείχαν στο αγώνισμα) με τις Βασιλική Ταχταρά να παίρνει την 5η θέση με 5,25μ την Ελίνα Μπουτζού την έκτη θέση με 5,20μ και την Αλεξιάννα Πάνου με 5,09μ την 9η θέση δίνοντας μόνο από το αγώνισμα αυτό στον σύλλογο 19 βαθμούς.
Η Λεονόρα Τζίκα ήρθε 12η στα 300μ εμπόδια παγκορασίδων α με 52.25 χωρίς όμως να προκριθεί στον τελικό και ο Βαγγέλης Μανώλης με 45.56 στα 300μ εμπόδια παμπαίδων ήρθε 18ος και έμεινε και αυτός έξω από τον τελικό του αγωνίσματος.

Την δεύτερη ημέρα των αγώνων   ο Βαγγέλης Καρδάτος προκρίθηκε στον τελικό του τριπλούν όπου με άλμα στα 12,52μ πήρε την 9η θέση δίνοντας στον σύλλογο 4 πολύτιμους βαθμούς.
Στα 80μ με εμπόδια η Πηνελόπη Παπαφράγκου έκανε νέο ατομικό ρεκόρ με 14"51 και πήρε την 17η θέση στους πανελλήνιους αγώνες αυτούς.
Στην βαθμολογία των Παγκορασίδων ο ΑΟ Μεγάρων συγκέντρωσε 41 βαθμούς  και πήρε την 6η θέση σε σύνολο 109 βαθμολογούμενων συλλόγων, και στους παμπαίδες πήρε 4 βαθμούς.
Έτσι ο σύλλογος συγκέντρωσε συνολικά 45 βαθμούς που τον κατατάσουν στις πρώτες θέσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Ακολουθούν φωτογραφίες των αθλητών του συλλόγου από αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα:

Αλεξιάννα Πάνου
Βασιλική Ταχταρά

Ελίνα Μπουτζού


Βαγγέλης  Μανώλης

Αναμνηστική φωτογραφία ομάδα, γονείς και προπονητής

Η ομάδα 4Χ80μ



Βαγγέλης Καρδάτος

Πηνελόπη Παπαφράγκου

Αλεξιάννα Πάνου στην σκυταλοδρομία 4Χ80μ

Αλλαγή σκυτάλης Α.Πάνου-  Λ.Τζίκα

Βασιλική Ταχταρά στην σκυταλλοδρομία 4Χ80μ

Η ομάδα 4Χ80μ  στο βάθρο

Αναμνηστική με τα μετάλλια

Λεονόρα Τζίκα στα 300μ εμπόδια

Οι νικήτριες ομάδες στα 4Χ80μ και ο Σπύρος Καλοζούμης που έκανε την απονομή

Ο Σ.Καλοζούμης απονέμει τα μετάλλια στην ομάδα του Α.Ο.Μεγάρων