Πληροφορίες

Αθλητικός Σύλλογος με άθλημα τον στίβο

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Νικόλ Κυριακοπούλου κορυφαία αθλήτρια του μήνα Φεβρουαρίου

Η αθλήτρια του ΑΟ Μεγάρων Νικόλ Κυριακοπούλου αναδειχθηκε ματα από ψηφοφορία της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΕΓΑΣ η κορυφαία αθλήτρια του μήνα Φαβρουαρίου με ποσοστό 40,4%.
Η Νικόλ Κυριακοπούλου μέσα στο Φεβρουάριο σημείωσε δύο φορές πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ. Αρχικά στο διεθνές μίτινγκ του Λαντάου της Γερμανίας στις 5/2 πέρασε τα 4.51 μέτρα και στην συνέχεια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Παιανία στις 19 και 20 Νικόλ ΚυριακοπούλουΦεβρουαρίου πέρασε τα 4.55 μέτρα, που την έφερε και στις κορυφαίες επιδόσεις στον κόσμο για το 2011. 

     Η Νικόλ Κυριακοπούλου από την δική της πλευρά μίλησε για την ψηφοφορία και τα επόμενα σχέδιά της. «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Τώρα ξεκουράζομαι και θα μπω πιο δυναμικά και με πιο πολύ όρεξη στον ανοιχτό. Ήταν πολύτιμη η εμπειρία μου από το Παρίσι και κρατάω τον δύσκολο προκριματικό, που πήγα πολύ καλά, ενώ με προβλημάτισε ο τελικός γιατί πρέπει να μάθω να ανταπεξέρχομαι στο μεγάλο αγώνα. Στόχος μου τώρα είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Νταεγκού. Θα προσπαθήσω να πάρω μέρος σε μεγάλα μίτινγκ στο εξωτερικό και ήδη σκέφτομαι το Ντάιμοντ Λιγκ στο Όσλο, αλλά αν υπάρξει ευκαιρία μπορεί ακόμη να μετάσχω στο μίτινγκ στη Σαγκάη ή το Γιουτζίν. Αναφέρθηκα σε αυτά τα μίτινγκ που διεξάγονται τέλη Μάη και αρχές Ιούνη γιατί έχουν επί κοντώ και είναι σημαντικά. Πάντως, χρειάζομαι αγώνες νωρίς», δήλωσε η πρωταθλήτρια μας  και γυμνάζεται με τον Μανώλη Καραγιάννη.
     Η Κυριακοπούλου έκλεισε τη σεζόν του κλειστού χρονιά με δύο πανελλήνια ρεκόρ στα 4.51μ που πέρασε στις 5 Φεβρουαρίου στο Λαντάου και τα 4.55μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Παιανία στις 19 και 20 Φεβρουαρίου. 
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι στην ψηφοφορία του ΣΕΓΑΣ η άλλη αθλήτρια του ΑΟ Μεγάρων Νίκη Πανέτα πήρε την δεύτερη θέση  με ποσοστό 21,6%.