Πληροφορίες

Αθλητικός Σύλλογος με άθλημα τον στίβο

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Εξαιρετική εμφάνηση του ΑΟ Μεγάρων στο Διασυλλογικό Α/Γ

Εξαιρετική εμφάνηση έκαναν οι αθλητές και αθλήτριες του ΑΟ Μεγάρων στους διασυλλογικούς Αγώνες στίβου Ανδρών-Γυναικών που έγιναν το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ.
Ο Σύλλογος συγκέντρωσε 126 βαθμούς και ήρθε δεύτερος σύλλογος στις γυναίκες και τέταρτος στο σύνολο στον 4ο Όμιλο με συλλόγους του Πειραιά και της Δυτικής Αττικής.

Νίκη Πανέττα
Την πρώτη ημέρα ο σύλλογος συγκέντρωσε 79 βαθμούς και ήταν πρώτος στις Γυναίκες.Αναλυτικά την πρώτη ημέρα :
Στα 100μ γυναικών η Αγνή Δερβένη με επίδοση 12,17" ήρθε πρώτη και η Νίκη Πανέττα στην πρώτη κουρσα της στα 100μ με επίδοση 12,39" ήρθε δεύτερη.Η Μαρία Μήτσου με 13,54" ήρθε 12η με έναν βαθμό
Στο Τριπλούν Γυναικών οι αθλήτριες του συλλόγου Ελευθερία Κυριτσοπούλου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με επιδόσεις 11,57μ και 11,52μ κατέλαβαν την δεύερη και τρίτη θέση αντίστοιχα πιάνοντας το υψηλό όριο για την συμμετοχή τους στους πανελλήνιους αγώνες .
Στην δισκοβολία γυναικών η Κατερίνα Σπανοπούλοι με βολή 38,41μ ήρθε δεύτερη με υψηλό όριο χαρίζοντας στον σύλλογο 11 βαθμούς.
Στο τριπλούν ανδρών ο Λουκάς Μπούρης ήρθε 1ος με επίδοση 12,96μ
Στο τέλος της πρώτης ημέρας η ομάδα της σκυταλλοδρομίας 4Χ100μ αποτελούμενη από τις Μαρία Μήτσού, Αγνή Δερβένη, Βιβή Πετροπούλου και Νίκη Πανέττα έκαναν μια εξαιρετική κούρσα και με επίδοση 49,07" ήρθαν δευτερες πίσω από την ομάδα του Ολυμπιακου (Ρεντούμη-Καρασταμάτη-Χαλκιά-Φέρρα)
Αγνή Δερβένη
Στα αγωνίσματα της δεύτερης ημέρας:
Η Αγνή Δερβένη  έδωσε μάχη με την Ανδριάννα Φέρρα στα 200μ και τερμάτισε 2η με την πολύ καλή επίδοση 23,93"
Στο Άλμα επί κοντώ η πρωταθλήτρια του συλλόγου Νικολέτα Κυριακοπούλυ επικράτησε άνετα με επίδοση 4,35μ, έπειτα προσπάθησε για το όριο του παγκοσμίου πρωταθλήματος 5,50μ αλλά ο ισχυρός άνεμος την εμπόδησε να το πετ΄θχει.
Στο άλμα σε μήκος ο παίδας Κώστας Κουλιούρας με επίσοση 6,44μ ήρθε πρώτος και ο Λουκάς Μοπουρης 2ος με 6,04μ
Στο άλμα σε μήκος γυναικών η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με νέο ατομικό ρεκόρ 5,59μ ήρθε 2η πιάνοντας μάλιστα και το ψηλό όριο.
Στη σφαιροβολία γυναικών η Κατερίνα Σπανοπούλου με βολή στα 12,36μ ήρθε 3η.


Έτσι ο σύλλογος έκανε την καλύτερη εμφάνιση του σε διασυλλογικούς ανδρών - γυναικών με μεγάλη συλλογή βαθμών και μεγάλες ελπίδες για τα παναλλήνια πρωταθλήματα που ακολουθούν.