Πληροφορίες

Αθλητικός Σύλλογος με άθλημα τον στίβο

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

14.71 η Πέρρα, 14.50 η Πανέττα 59,61 η Θεοδώρου και τρίτος Σύλλογος στην Ελλαδα στις Γυναίκες ο ΑΟ Μεγάρων

Αθανασία Πέρρα
,
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τον ΑΟ Μεγάρων. Στο αγώνισμα της ημέρας (τριπλούν Γυναικών) η Αθανασία Πέρρα με νέο ατομικό ρεκόρ 14.71μ και την τρίτη καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη και την 5η στον κόσμο πήρε το χρυσό μετάλλιο με τρίτη  την Νίκη Πανέττα να πετυχαίνει 14.50μ που και αυτή είναι από τος κορυφαίες επιδόσεις στην Ευρώπη και τον
κόσμο.
Νίκη Πανέττα

Οι δύο αυτές αθλήτριες  μαζί με τη  Νικόλ Κυριακοπούλου θα εκπροσωπήσουν τν Σύλλογό μας και την πόλη μας στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Λονδίνο αλλά και στους Πανευρωπαικούς αγώνες στο Ελσίνκι της Σουηδίας.

Έφη Θεοδώρου



. Η Νεάνιδα Ευροσύνη Θεοδώρου ήρθε δεύτερη στης Γυναίκες και Πρώτη στις Νέες  έκανε νέο ατομικό ρεκόρ 59,61 στα 400μ εμπόδια  και έπιασε το όριο  για τους παγκόσμιους αγώνες εφήβων- νεανίδων της Βαρκελώνης.
Την πρώτη ημέρα των αγώνων η  Θεοδώρου στα 100μ εμπόδια ήρθε 5η στις Γυναίκες και δεύτερη στις Νέες με 14,57.
Νικόλ Κυριακοπούλου

Η Νικόλ Κυριακοπούλου με άλμα στα 5,50μ στο επι κοντώ πήρε την πρώτη θέση αποδεικνύοντας ότι είναι η κυρίαρχος του αγωνίσματος στην Ελλάδα αλλά και μια από τις κορυφαίες επικοντήστριες στον Κόσμο.
Αγνή Δερβένη

στα 400 η Αγνή Δερβένη επικράτησε άνετα στα 400 μ  με 53,69 παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο.

Η Κατερίνα Σπανοπούλου προκρίθηκε σε δύο μεγάλους τελικούς στον δίσκο με 40,06μ ήρθε 10η στις Γυναίκες και 5η στις νέες αλλά και στην σφαιροβολία όπου έδωσε πολύτιμους βαθμούς στον Σύλλογο
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έλαβε μέρος στο μήκος και στο τριπλούν όπου με 6,51μ και 11,91μ αντίστοιχα μπήκε και στα δύο αγωνίσματα στην βαθμολογία τόσο στις Νέες όσο και στις Γυναίκες.

Έτσι ο Α.Ο Μεγάρων στην συνολική βαθμολογία των Γυναικών κατέλαβε την τρίτη θέση στην Ελλάδα συγκεντρώνοντας 77 βαθμούς πίσω μόνο από την ΑΕΚ και τον Πανελλήνιο.