Πληροφορίες

Αθλητικός Σύλλογος με άθλημα τον στίβο

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ 2012




Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο Ημιμαραθώνιος δρόμος Στα Χνάρια του Παυσανία με εκκίνηση την Ελευσίνα και τερματισμό στο Στάδιο των Μεγάρων. Παράλληλα θα διεξαχθούν αγώνες σκυταλοδρομίας 2 x10 χιλιομέτρων., δυναμικού βαδίσματος, αλλά και μικρότερων αποστάσεων για τα παιδιά.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει είτε να σταλούν με email είτε να σταλούν ταχυδρομικά ως τις 4 Οκτωβρίου στο Δήμο Μεγαρέων.
Fax: 22960 25666, 22960 82374
Email: nomikaprosopamegaron@gmail.com

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

·       Η χρονομέτρηση του αγώνα θα γίνει με τσιπάκια τα οποία θα παραλάβει μαζί με το νούμερο του ο αθλητής πριν τον αγώνα.
·       Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα θα έχουν οι 500 πρώτοι αθλητές που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου. Δεν θα δοθούν περαιτέρω νούμερα την ημέρα του αγώνα στο χώρο της εκκίνησης.
·       Στην κατηγορία σκυταλοδρομίας 2x10.500 στην γενική κατηγορία θα συμμετάσχουν και μικτές ομάδες που θα αποτελούνται από άνδρα- γυναίκα.


Οργανωτική Επιτροπή «Τα Χνάρια του Παυσανία» 


Οργανωτική Επιτροπή ΄΄Στα Χνάρια του Παυσανία΄΄

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες αθλητές του Ημιμαραθωνίου ΄΄Στα Χνάρια του Παυσανία΄΄ ότι θα υπάρχουν Λεωφορεία από το Στάδιο Ολυμπιονικών Μεγάρων προς το σημείο εκκίνησης στην  Ελευσίνα τις ώρες, 07:45, 08:00 και 08:15.
Η αναχώρηση των λεωφορείων για την Ελευσίνα θα γίνει μετά το τέλος του αγώνα στις 14:00.