Πληροφορίες

Αθλητικός Σύλλογος με άθλημα τον στίβο

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Καλές εμφανήσεις σην ημερίδα του ΣΕΦ




Μάκης Στεργιούλης 1ος Προκρ. 6,75

ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ 6.75 ΣΤΑ 60Μ
Άτυχος ήταν ο πρωταθλητής του ΑΟ Μεγάρων Μάκης Στεργιούλης στην ημερίδα που έγινε την Κυριακή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ). Ενώ προκρίθηκε με 6.75 στα 60μ ανδρών στον τελικό ακυρώθηκε διότι βιάστηκε. Τώρα θα προσπαθήσει το σαββατοκύριακο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για να πιάσει το όριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Γκέτεμποργκ. Μάλιστα ο χρόνος που έκανε στον προκριματικό είναι ο δεύτερος καλύτερος στην Ελλάδα μετά το 6.65 που έκανε ο ίδιος.
60μ εμπ Γ 2η Έφη Θεοδώρου

Η ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ 8.84 ΣΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ
Αν και τετρακοσάρα η  πρωταθλήτρια του ΑΟΜ έτρεξε 60εμπ και ήρθε δεύτερη με 8.84 πίσω από την κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ νεανίδων Ελισάβετ Πεσιρίδου. .
Στην σφαιροβολία γυναικών η Κατερίνα Σπανοπουλου ήρθε τρίτη με 12.49μ.
Η ΠΑΝΕΤΤΑ 13.49 ΣΤΟ ΝΤΥΣΕΛΝΤΟΦ ΜΕ 39 ΠΥΡΕΤΟ
Άτυχη  η πρωταθλήτρια του ΑΟΜ Νίκη Πανεττα στο διεθνές μίτινγκ της IAAF στο Ντίσελντορφ  της Γερμανίας. Η αθλήτρια αγωνίστηκεστο τριπλούν  με 39 πυρετό και πήδηξε μονό 13.49μ, κάνοντας  αλλά 2 μόνο άλματα. Τώρα θα δοκιμάσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ΣΕΦ να πιάσει το όριο των 14,10μ για την συμμετοχή της στο Παυευρωπαικό πρωτάθλημα κλειστού στο Γκέτεμπορκ.
Τερματισμος 60μ εμπ. 1η Ταχταρά 2η Μανέτα

Κουρσα 60μ εμπ. Ταχταρά-Μανέτα

ΠΡΩΤΗ Η ΤΑΧΤΑΡΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΜΕ 9.41 ΤΡΙΤΗ Η ΜΑΝΕΤΤΑ ΜΕ 9.62 ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ.
Το πρωί στην ιδία ημερίδα στο ΣΕΦ έγινε και ημερίδα ΠΚΑ-ΠΠΑ . Στα 60 εμπ η Βασιλική Ταχταρά βγήκε πρώτη με 9.41 και η Μαρία Μανεττα με 9.62 κατέλαβε την Τρίτη θέση από όλες τις συμμετάσχουσες.Στο ίδιο αγώνισμα ηΗ Καλλιόπη  Μπεθάνη έκανε ατομικό ρεκόρ με 10.10  και η Πηνελόπη Παπαφράγκου 10.67. Στα 60 εμπ κορασίδων η Ελένη Συρίγου έκανε 10.42. Επίσης η Αλεξιάννα Πάνου έκανε επίδοση 4.71μ. στο μήκος και ήρθε ένατη ενώ στο μήκος κορασίδων η Ελίνα  Μπουτζού έκανε άλμα στα 4.87μ αν και προέρχονταν από τραυματισμό. Τέλος  ο Ιερόθεος Δρίτσας  έτρεξε τα 60 μετρά στην κατηγορία των παμπαίδων Α’ σε 8.00 και ήρθε δεύτερος στην σειρά του και  13ος μεταξύ των 60 παιδιών που συμμετείχαν.


Πέγκυ Μπεθάνη


Αλεξιάννα Πάνου

ΤΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
Στις εκλογές που έγιναν στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ  στο Περιστέρι νέος  ταμίας εξελέγει το μέλος του Δ.Σ Α.Ο ΜΕΓΑΡΩΝ Θωμάς Παπαγιαννης. Από την ΕΑΣ  απεχώρησε  μετά από 14 χρόνια ο Πρόεδρος του ΑΟΜ  Σπύρος Καλοζούμης και πρώην  γραμματέας της ΕΑΣ διότι είχε το ασυμβίβαστο   αφού είναι μέλος του κεντρικού Δ.Σ  του ΣΕΓΑΣ όπως και ο Θεόδωρος Βώσσος. Στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Αττικής πάντα ο ΑΟΜ πάντα εκπροσωπείτο όπως παλαιότερα  ο μακαρίτης Αλέκος Σάλτας  σαν πρόεδρος Γιώργος Παπαγιάννης σαν Γ.Γραμματέας και ο Σπύρος Καλοζούμης σαν ταμίας και Γ. Γραμματέας.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Στο ΣΕΦ αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου Ανδρών – Γυναικών . Από τον ΑΟ ΜΕΓΑΡΩΝ θα αγνισθούν οι παρακάτω αθλητές  - αθλήτριες  που έχουν δηλωθεί με στόχο να πιάσουν το όριο για το πανευρωπαϊκού πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Γκέτεμποργκ.
Ευθύμιος Στεργιούλης, 60μ (όριο 6,65)
Νίκη Πανέττα, Τριπλούν όριο 14,10μ και μήκος
Αθανασία Πέρρα, Τριπλούν 14,10μ και μήκος
Ευφροσύνη Θεοδώρου, 60Μ Εμπόδια
Κατερίνα Σπανοπούλου,  Σφαιροβολία
Ελένη Πόλλακ ,Επι κοντώ
Δεν θα αγνισθούν η Αγνή Δερβένη που δεν είναι στο πρόγραμμα της το κλειστό, ο Κουλουράς Κων/νος  στο μήκος γιατί διαβάζει για τις πανελλήνιες, ενώ πέρσυ ήταν όγδοος πανελληνιονίκης κλειστού.
ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.
Στα Τρίκαλα  θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Φεβρουαρίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου όλων των κατηγοριών εκτός των παμπάδων – παγκορασιδων. Θα δηλώσουν ο Νίκος βαρδαλας στους άντρες, ο  Βαγγέλης Καρδάτος στους παίδες και η Λεονόρα Τζίκα στις κορασίδες.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΚΛΕΙΣΤΟΥ 4.60 Η ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Στον Ντονέτσκ της Ουκρανίας αγωνίστηκε η πρωταθλήτρια Νικολ Κυριακόπουλου στο μίτινγκ που διοργάνωσε ο «τσάρος» Σεργκέΰ Μπούμπκα και έκανε το νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου 4.60 από 4.55 που ήταν της ίδιας και ήρθε τρίτη στη κατάταξη ενώ στους άνδρες ο Κώστας Φιλιππίδης  έκανε άλμα στα  5.80μ και ήρθε δεύτερος