Πληροφορίες

Αθλητικός Σύλλογος με άθλημα τον στίβο

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Πέρρα-Δερβένη χρυσό - Πανέττα αργυρό στους Πανελλήνιους Α-Γ

Photo: stivoz.gr

Δύο χρυσά μετάλλια με τις Αθανασία Πέρρα στο τριπλούν, και την Αγνή Δερβένη στα 400μ, και ένα αργυρό με την Νίκη Πανέττα στο τριπλούν  ηταν η συγκομιδή μεταλλίων του ΑΟ Μεγάρων από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου που έγινε στο ΟΑΚΑ.


Στο Τριπλούν γυναικών λοιπόν οι αθλήτριες του ΑΟ Μεγάρων ήταν οι απόλυτες κυρίαρχες του αγωνίσματος πετυχαίνοντας σπουδαίες επιδόσεις που δίνουν και στις δύο το εισιτήριο για την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Μόσχα. Έτσι η Αθανασία πέρα ήρθε πρώτη και με άλμα στα 14.38μ πήρε το χρυσό μετάλλιο και η Νίκη Πανέττα με άλμα στα 14,20μ ήρθε δεύτερη και πήρε το αργυρό μετάλλιο.


Στα 400μ η Αγνή Δερβένη απόλυτη κυρίαρχος τα τελευταία χρόνια του αγωνίσματος δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το χρυσό  μετάλλιο με επίδοση 53'' 64.

Στα 100μ Ο Μάκης Στεργιούλης προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος με 10,58 πρώτος στην σειρά του αλλά στον τελικό στάθηκε άτυχος αφου ακυρώθηκε από λάθος εκκίνηση και δεν έτρεξε.

Η Κατερίνα Σπανοπούλου έλαβε μέρος σε δύο τελικούς στην δισκοβολία την πρώτη ημέρα που με επίδοση 37,28μ ήρθε 12η και την δεύτερη ημέρα στην σφαιροβολία πο με βολή στα 11,86μ πήρε την 10η θέση.

Στην τελική βαθμολογία των γυναικών ο σύλλογος πήρε 41 βαθμούς και ήρθε 13ος  σε 87 βαθμολογούμενους συλλόγους.