Πληροφορίες

Αθλητικός Σύλλογος με άθλημα τον στίβο

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Τέσσερις προκρίσεις για τους τελικούς των πανελληνίων σχολικών


Τέσσερις προκρίσεις πήραν οι αθλητές του ΑΟ Μεγάρων στους αγώνες της β΄φάσης λυκείων για τους τελικούς του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 11 και 12 Μαΐου.

Ο Άρης Δρίτσας  στα 400 εμπόδια με νέο ατομικό ρεκόρ 52"93, επίδοση που είναι καλύτερη από το όριο των πανευρωπαικών αγώνων Πάιδων που θα διεξαχθούν στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Η επίδοση αυτή είναι η καλύτερη φετινή  στην Ευρώπη και η 6η καλύτερη στον κόσμο!!

Η Βασιλική Ταχταρά με 12,07 μ πήρε την 2η θέση στο τριπλούν μαθητριών στην Α΄ περιφέρεια που είναι και η δεύτερη στο σύνολο όλων των περιφερειών  της Ελλάδας,

Η Μαρία Μανέτα με νέο ατομικό ρεκόρ στο τριπλούν με 11,78μ πήρε την τρίτη θέση και βέβαια την πρόκρισή της στους τελικούς της Πάτρας.

Ο Ανδρέας Πανταζής με ένα μόνο έγκυρο άλμα πήρε την πρώτη θέση στο τριπλούν με 13,87μ και την πρόκρισή του στους τελικούς.

Στα 200μ μαθητών ο Γρηγόρης Νικόλας  πήρε την 5η θέση με 24"15 και η Κωνσταντίνα Μιχαήλη στον δίσκο με 25.12μ βγήκε δεύτερη χωρίς όμως να περάσουν τα δύο αυτά παιδιά στους τελικούς.

Στους τελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος μαθητών λυκείων περνούν οι πρώτοι από τος 7 ομίλους εφόσον έχουν περάσει το όριο, και οι τέσσερις καλύτερες επιδόσεις ακόμη λαμβάνει μέρος και ένας από την Κύπρο.