Πληροφορίες

Αθλητικός Σύλλογος με άθλημα τον στίβο

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Δύο χρυσά και δύο αργυρά στο Διασυλλογικό Π/Κ



Δύο χρυσά μετάλλια και δύο αργυρά πήραν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Ο.Μεγάρων στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στον Άγιο Κοσμά. Στους αγώνες συμμετείχαν σωματεία της ΕΑΣ Αθήνας και της ΕΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής.
Ο Σύλλογος συγκέντρωσε 51 βαθμούς και βρέθηκε στην 10η θέση ανάμεσα σε 38 συμμετέχοντες συλλόγους.



Η Παρασκευή Χατζή πήρε χρυσό μετάλλιο στα 100μ εμπ. κορασίδων με χρόνο 15"18, χρόνος που είναι από τους καλύτερους  που έγιναν σε όλα διασυλλογικά πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Στο άλμα σε μήκος η Χατζή με άλμα στα 4,97μ πήρε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Χατζή ανήκει στην κατηγορία Παγκορασίδων Α'.

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο του συλλόγου  το πήρε ο Βασίλης Μαρκόπουλος στο άλμα επί κοντώ  με άλμα στα 4,10μ. που προπονείται στον Άγιο Κοσμά με τον εθνικό προπονητή Μανώλη Καργιάννη .


Στον πρώτο της επίσημο αγώνα της η Άννα-Μαρία Χιωτίνη στο άλμα τριπλούν πήρε  την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο με άλμα στα 10,53μ.



Στα 3.000μ κορασίδων η Ασημένια Μπαρούμη πήρε την 4η θέση με χρόνο 11'42"80 άν και είναι πρώτη χρονιά στην κατηγορία Παγκορασίδων Α',



Στο άλμα σε μήκος η Κατερίνα Φασουλή πήρε την 8η θέση με 4,67μ καί έδωσε στον σύλλογο 3 βαθμούς, και η Αφροδίτη Στεντούμη με 4,57μ έπιασε το όριο βαθμολόγησης και πήρε έναν βαθμό. Και οι δύο ευτές αθλήτριες είναι στην κατηγορία Παγκορασίδων.


Στον πρώτο του αγώνα στα 800μ και ύστερα από απουσία δύο χρόνων από τον στίβο ο Τρύφωνας Κωτσόπουλος έκανε χρόνο 2'17"32 και πήρε την 11η θέση,


Στα 800μ Κορασίδων  η Δήμητρα Καρβέλη έκανε 2'56"88 (είναι πρώτη χρονιά στην κατηγορία ΠΚΑ' .

Οι μεγάλες απουσίες από τους αγώνες λόγω τραυματισμών ήταν ο Ανδρέας Πανταζής στο μήκος και στο τριπλούν και η Μιλένα Ποστίκα στο επι κοντώ.