Πληροφορίες

Αθλητικός Σύλλογος με άθλημα τον στίβο

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

H Πανέττα με 14.39μ την Τέταρτη καλύτερη φετεινή επίδοση στον κόσμο!!!

                             Νίκη Πανέττα


Η Νίκη Πανέττα με το πρώτο της άλμα στην ημερίδα του Σαββάτου στην Παιανία με 14.39μ συνέτριψε το ατομικό της ρεκόρ, έπιασε το όριο για τους Πανευρωπαικούς αγώνες στο Παρίσι, και έκανε την τέταρτη καλύτερη φετεινή επίδοση στον κόσμο. Η Αθλήτρια του Συλλόγου μας μετά από απουσία ενός χρόνου απο τους αγώνες, λόγω του γνωστού προβλήματος με τους διορισμούς αθλητών, επανήλθε και ένα φανταστικό άλμα (πάτησε τουλάχιστον 30 εκατοστά πίσω από την βαλβίδα) την έφερε στην ελίτ των κορυφαίων αθλητριών στο τριπλούν στον κόσμο.
«Το ήξερα ότι μπορούσα να κάνω ένα άλμα σε αυτό το επίπεδο. Το έβλεπα στις προπονήσεις. Η προσμονή ήταν μεγάλη. Περίμενα τόσο πολύ για  να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση, τώρα αυτό που μένει είναι να έχω ανάλογη εμφάνιση και στο Παρίσι», είπε η Νίκη. 
  Η Αγνή Δερβένη στα 400μ έκανε ατομικό ρεκόρ και μια από τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στην Ελλάδα. με επίδοση 54.49" και έδωσε ελπίδες ότι έχει τις δυνατότητες να πιάσει και αυτή το όριο για τους Πανευρωπαικούς στο Παρίσι.
  Στα 60μ ο Μάκης Στεριούλης έκανε μια φοβερή εκκίνηση και στα πρώτα 30 μέτρα της κουρσας ήταν  2-3  μέτρα μπροστά από τον δεύτερο, και ενώ έδειχνε ότι θα κάνει έναν χρόνο κάτω από 6.60" και θα πιάσει το όριο για τους Πανευρωπαικούς μία ενόχληση στο πόδι του δεν του επέτρεψε να να ολοκληρώσει την κούρσα του.
  Η Κατερίνα Σπανοπούλου στην σφαιροβολία με επίδοση 12.04μ ήρθε τρίτη, και η Δήμητρα Κουστέρη στην πρώτη της κούρσα στα 60μ εμπόδια Κορασίδων ήρθε 5η με 9.52".