Πληροφορίες

Αθλητικός Σύλλογος με άθλημα τον στίβο

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Πανελλήνιο ρεκόρ 4,51μ η Νικόλ Κυριακοπούλου στο Landau !!!


Νικόλ Κυριακοπούλου
Η πρωταθλήτρια του Α.Ο Μεγάρων στο επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου μετείχε σε μίτινγκ που έγινε στην πόλη Λαντάου της Γερμανίας και κέρδισε τον αγώνα της πετώντας στα 4,51 μ.! Η επίδοση αυτή είναι νέο πανελλήνιο ρεκόρ, με την αθλήτρια του Συλλόγου μας και του Μανώλη Καραγιάννη να καταρρίπτει το δικό της 4,50 μ. που έχει από την Παιανία στις 6 Φεβρουαρίου του 2010.
Η πρωταθλήτριά μας πέρασε τα 4,16 μ., 4,31 μ. και 4,41 μ. πριν πάει για το πανελλήνιο ρεκόρ στα 4,51 μ., ενώ στη συνέχεια δοκίμασε και στα 4,61 μ. χωρίς επιτυχία. Το αξιοσημείωτο είναι πως πήγε στο μίτινγκ χωρίς να έχει κοντάρια μαζί της και αγωνίστηκε με δανεικά!
«Δεν τη βόλευαν αυτά που αγωνίστηκε, καθώς ήταν βαριά. Είναι σε καλή κατάσταση όμως και είμαστε ευχαριστημένοι από το ρεκόρ. Στα 4,61 μ. έχασε τον ρυθμό της, καθώς και τα κοντάρια έκαναν πολύ δύσκολη την προσπάθειά της. Δεν μπορούσαμε να φέρουμε τα δικά μας και υπό αυτές τις συνθήκες είμαστε πολύ ευχαριστημένοι» ανέφερε ο προπονητής της, Μανώλης Καραγιάννης, με την Κυριακοπούλου να πηγαίνει πλέον να αγωνιστεί στο Ντόνετσκ την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Ισινμπάγεβα!