Πληροφορίες

Αθλητικός Σύλλογος με άθλημα τον στίβο

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Συνάντηση ΑΟ Μεγάρων με την Αντιπεριφεριάρχη Δυτ. Αττικής κα Δήμου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                           
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ               


 Ελευσίνα     10     Αυγούστου     2011
Ταχ. Δ/νση:             Ηρώων Πολυτεχνείου 78
Ταχ. Κώδικας:      192 00  -  ΕΛΕΥΣΙΝΑ
Πληροφορίες:      Μαρούγκα Μαρία
Τηλέφωνο:            213 2047 060
Τηλεομοιοτυπία:  210 5560807
Ηλεκτρ. Δ/νση:     mmarouga@patt.gov.gr                  
                                        
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Μεγάρων»
      
Την Τρίτη 09 Αυγούστου 2011 η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κα Σταυρούλα Δήμου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Α.Ο. Μεγάρων κο Σπύρο Καλοζούμη, τον Ταμία κο Θωμά Παπαγιάννη και τον Τεχνικό του Α.Ο., Προπονητή, κο Σπύρο Τσούτσουρα.

Αφορμή της συνάντησης ήταν οι διακρίσεις που πέτυχαν δύο αθλήτριες του  Α.Ο. Μεγάρων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασικού Αθλητισμού που διεξήχθη στις 30 και 31-07-2011 στο Ο.Α.Κ.Α. Πρόκειται για την Νικόλ Κυριακοπούλου που κατέλαβε την πρώτη θέση στο άλμα επί κοντώ με επίδοση 4,70 m και την Νίκη Πανέττα που κατέλαβε την δεύτερη θέση στο άλμα τριπλούν με επίδοση 14,55 m. Οι διακρίσεις αυτές στέλνουν τις δύο αθλήτριες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλασικού Αθλητισμού που θα πραγματοποιηθεί από τις 27-08-2011 έως τις 02-09-2011 στην Κορέα.

Η κα Δήμου ενημερώθηκε για την πορεία του Ομίλου, τις διακρίσεις των αθλητών του σε πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις, τις υλικοτεχνικές υποδομές που αυτός διαθέτει καθώς και τις τρέχουσες ανάγκες που εκτιμάται ότι πρέπει να καλυφθούν προκειμένου να επιτευχθεί η βελτιστοποίηση των συνθηκών προπόνησης των αθλητών και κατ΄ επέκταση οι επιδόσεις αυτών.

Η κα Δήμου δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την στήριξη του Α.Ο. Μεγάρων και την προώθηση ζωτικής σημασίας θεμάτων για την βιωσιμότητα και εξέλιξή του. Προγραμμάτισε δε συναντήσεις με αθλητές του ομίλου για την επίλυση επιμέρους θεμάτων που τους αφορούν.