Πληροφορίες

Αθλητικός Σύλλογος με άθλημα τον στίβο

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Η Νίκη Πανέττα κορυφαία αθλήτρια για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου

Νίκη Πανέττα


Η αθλήτρια του συλλόγου μας Νίκη Πανέττα και ο Κώστας Φλιππίδης αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές για το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου από την ψηφοφορία  που έγινε μέσω της ιστοσελίδας του ΣΕΓΑΣ.

Η Νίκη Πανέττα  πήρε το 29,3% των ψήφων και αναδείχτηκε κορυφαία του διμήνου αφού πέτυχε από τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο, στο τριπλούν στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου. Η πρωταθλήτρια του τριπλούν «προσγειώθηκε» στα 14,47 μ. και πέρασε στην τέταρτη θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα, μαζί με την Βούλα Παπαχρήστου που έχει το ίδιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο.

η Νίκη Πανέττα δήλωσε: «Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα να αναγνωρίζει ο κόσμος του στίβου την προσπάθεια που κάνω και τα αποτελέσματα που βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Η επίδοση που σημείωσα στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ήρθε μετά από πολύ προσπάθεια και βγήκε με αρκετό άγχος. Στόχος μου είναι να σημειώνω τέτοιες επιδόσεις σε όλους τους μελλοντικούς αγώνες, καθώς θεωρώ ότι είναι στις δυνατότητες μου».

Αναφορικά με την προετοιμασία της ενόψει της θερινής σεζόν είπε: «Εχω ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για τους αγώνες της θερινής σεζόν. Οι προκλήσεις είναι πολλές, καθώς πέραν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου υπάρχει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι, όπου θα επιδιώξω το καλύτερο δυνατό, γιατί όχι και τη διάκριση. Το επόμενο διάστημα θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τους αγώνες στους οποίους θα πάρω μέρος».

Στις γυναίκες στη δεύτερη θέση ήταν η Έλενα Φιλάνδρα (ΠΓΣ)με 26,5% και ακολούθησαν η Αθηνά Κοΐνη (ΓΕΑ Τρικάλων) 25,6% , Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης) 12,1% και Δέσποινα Ζαπουνίδου (ΦΟ Αριδαίας) 6,5%.