Πληροφορίες

Αθλητικός Σύλλογος με άθλημα τον στίβο

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Η IAAF "δίνει" Τσάτουμα,Φιλιππίδη και Πανέττα στα φαβορί


Νίκη Πανέττα


Μπορεί να είναι μόλις επτά, όμως, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητοι. Τρεις Ελληνες αθλητές, απασχόλησαν το επίσημο site της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στίβου, λίγο πριν από την έναρξη του 14ου Πρωταθλήματος στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Κώστας Φιλιππίδης, ο Λούης Τσάτουμας και η Νίκη Πανέτα είναι οι αθλητές στους οποίους γίνεται αναφορά στο σχετικό κείμενο στο www.iaaf.org, στο οποίο δίνεται μια πρώτη εικόνα του τι θα συμβεί στα αλτικά αγωνίσματα στην διοργάνωση της Τουρκίας.

Ο Κώστας Φιλιππίδης με 5,75 μ. φέτος στο επί κοντώ θεωρείται ότι μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο αγώνισμα, εκεί όπου σύμφωνα με την IAAF φαβορί είναι ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί. 
Ανάμεσα στους αθλητές που βρίσκονται σε φόρμα και θα διεκδικήσουν ένα καλό πλασάρισμα, θεωρείται από το συντάκτη του κειμένου ο Λούης Τσάτουμας στο μήκος, με πολύχρονη εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις.

Στις γυναίκες, η Νίκη Πανέττα χαρακτηρίζεται ως ένα από τα φαβορί για να ανέβει στο βάθρο των νικητών στο αγώνισμα του τριπλούν.

segas.gr